Bosna i Hercegovina     | 02.12.2019. 13:33 |

BK Mostar organizira biciklijadu u povodu božićnih blagdana

FENA Saopćenje

MOSTAR, 2. prosinca (FENA) - U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika Biciklistički klub (BK) Mostar u suradnji s Gradom Mostarom organizira biciklijadu Djed Božićnjaka koja će krenuti u nedjelju, 15. prosinca, u 12 sati ispred Zimskog grada "Wintervillea".

"Jedna od naših najljepših manifestacija ponovo će ugledati svjetlo dana, a biciklisti će na sebe obući crvena odijela i krenuti u vožnju gradom kako bi ponovo ozarili srca naših najmlađih sugrađana, ali i ostalih. Ovo je tradicionalan događaj na koji se odaziva jako velik broj biciklista koji žele pronijeti praznični duh ulicama Mostara", kazao je predsjednik BK-a Mostar Toni Zorić.

Biciklijada će krenuti iz Zimskog grada na Rondou, a vozit će se krug po cijelom gradu, Lenjinovom šetnicom do Španjolskog trga, zatim prema hotelu Ero sve do vrha Avenije i nazad do "Wintervillea". Kao i prošlih godina, biciklisti će najmlađima na mostarskim ulicama tom prigodom dijeliti slatkiše i prigodne darove.

"Ovim putem pozivamo sve građane grada Mostara da izađu na ulice i pozdrave vesele Djedice i njihove kolegice Mrazice. Također pozivamo i sve naše kolege bicikliste da se odazovu na ovaj događaj te budu promicatelji kulture življenja i veselog duha i ozračja pred božićno-novogodišnje praznike", poručuju iz BK-a Mostar.

U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka ili na glavu stave njegovu kapu, a za sigurnost svih biciklista brinuti će se djelatnici MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), priopćeno je Biciklističkog kluba Mostar.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Na biciklijadi na Vrelu Bosne učestvovalo više od 250 učenika

Više hiljada učesnika na 11. Tuzlanskoj biciklijadi

Stotinu mališana na biciklijadi ulicama Tomislavgrada

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu