Magazin     | 28.11.2019. 16:06 |

U nedjelju otvaranje mostarskog Zimskog grada 'Winterville'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 28. studenoga (FENA) - Mostarski Zimski grad "Winterville by Coca Cola", obogaćen novim sadržajima i novim konceptom, svoja vrata posjetiteljima otvara u nedjelju, 1. prosinca, u 19 sati.

S tri programske cjeline, i to Advent, Market i Magic, prostor od Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače do Musale i Korza oživjet će nastupi plesnih skupina, glazbenika, akrobata i klauna, priopćeno je iz Službe za kulturu Grada Mostara.

"Advent of Winterville by Coca Cola" bit će smješten ispred Kosače i ta će programska cjelina otvoriti Winterville prigodnim paljenjem prve adventske svijeće. Program koji će se održavati u tom dijelu manifestacije bit će nekomercijalan s prigodnim adventskim programima i sadržajima.

U svečanom ozračju polovicom mjeseca kreće programska cjelina "Market of Winterville by Coca Cola" koja će na gradskoj šetnici, Musali i Korzu, uljepšati duge zimske noći i predstaviti raznoliku ponudu izlagača.

Za najmlađe planiran je pregršt zabave kroz program "Magic of Winterville by Coca Cola" i najljepšu zimsku zabavu na otvorenom - klizalište u parku Zrinjevac.

"Uz popularne kućice s domaćim delikatesama, rukotvorinama, zanimljivostima i slasticama te svakodnevnu zabavu, zajedno ćemo dočekati i Novu 2020. godinu uz taktove Hladnog piva, Gustafa i Twista. Slavlje ćemo nastaviti i sljedeći dan jer planiramo 'after party' uz ritmove Crvene jabuke i mostarskog Big Benda. Winterville će sve do 9. siječnja biti prepun zabave, dobrog raspoloženja i ukusnih delicija", navodi se u priopćenju Službe za kulturu Grada Mostara.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom