FENA biznis     | 20.11.2019. 10:28 |

Saradnja Sparkasse Bank i Vienna osiguranje VIG

FENA Saopćenje

Paketi osiguranja od sada u ponudi Sparkasse Bank 

Sparkasse Bank dd BiH je svoju paletu proizvoda obogatila ponudom police osiguranja od posljedica nezgode partnerske osiguravajuće kuće Vienna osiguranje d.d. VIG. Uz izrazito povoljnu premiju nižu od pet KM mjesečno, ovaj proizvod nudi svojevrsnu finansijsku sigurnost u nemilim situacijama kakve su povrede i nezgode.

„Paket osiguranja za 5 je naš odgovor na ono što smo identificirali kao zahtjev i potrebu naših klijenata, a to je cjelovita usluga na jednom mjestu. S obzirom da se bankarski proizvodi, prije svega kreditni, u praksi često nadopunjuju i vezani su za produkte osiguranja, riješili smo ići i korak dalje te ponuditi klijentima mogućnost osiguranja od nezgode. U saradnji sa našim partnerom Vienna osiguranje d.d. VIG.  im želimo ponuditi mogućnost da svoj i živote svojih najdražih organiziraju na sigurniji način, “ izjavio je Ahmed Karić, Direktor Sekora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank dd BiH.

Usluga koja se od sada može ugovoriti u svim poslovnicama Sparkasse Bank, omogućava korisnicima svojevrsnu finansijsku sigurnost i na određeni način olakšava prevazilaženje teških perioda nakon povreda ili nezgoda.

Paket Osiguranje za 5 sadrži pokrića rizika od smrti usljed nezgode i bolesti, trajne invalidnosti usljed nezgode, lom kosti, kao i troškove liječenja, uz godišnju premiju od 59,99 KM, što iznosi manje od 5 KM mjesečno. Korisnici osiguranja su ovom policom osigurani 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini. Vienna osiguranje d.d. VIG je obezbijedilo kartice lojalnosti za svaku ugovorenu policu osiguranja, sa kojom se ostvaruju pogodnosti i popusti kod partnerskih poliklinika Vienna osiguranja na teritoriji BiH. Osim toga, klijenti koji do 31. 12.2019. godine uzmu policu osiguranja, na poklon dobijaju i vaučer za putno zdravstveno osiguranje Vienna osiguranja d.d. VIG.  

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Krediti za preduzeća Sparkasse Banke uz garanciju Garantnog fonda Republike

Organizovano umrežavanje austrijskih i bh. turističkih agencija

Osiguranje na dlanu: Kupovina Vienna osiguranja putem Sparkasse SIMPL mBankinga

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo