Magazin     | 13.11.2019. 10:07 |

Jajački načelnik ugostio Miss BiH Ivanu Ladan

FENA Saopćenje

JAJCE, 13. studenoga (FENA) - Načelnik Općine Jajce Edin Hozan sa svojim bliskim suradnicima primio je predstavnike Direkcije Miss BiH i aktualnu Miss BiH Ivanu Ladan iz Jajca uoči njenog odlaska na izbor za Miss svijeta, koji će se održati 14. prosinca u Londonu.

Na ovom prijemu razgovaralo se o velikom značaju, postignućima i potencijalima svjetske manifestacije Miss svijeta, koja se održava već 69 godina.

Ivana Ladan kao ovogodišnja Miss BiH će, kako je rekla, sada imati mnogo veći kapacitet i priliku da u svijetu promovira turističke i druge potencijale Bosne i Hercegovine, kao i Jajca.

 "Zahvalna sam i sretna što mi je moje Jajce, kao i Općina Jajce velika podrška i trudit ću se na najbolji način promovirati pozitivne vrijednosti, predstaviti potencijale moje zemlje BiH i mog rodnog Jajca", istaknula je Ladan.

Po njenim riječima Jajce definitivno zaslužuje veću pažnju i povratak na vrh turističkih mapa, a svoju budućnost, kako kaže, želi vezati za Bosnu i Hercegovinu i Jajce jer ostanak mladih u BiH je ključ uspjeha ove države i to treba snažno podržavati, priopćeno je iz Direkcije Miss BiH.

Načelnik Hozan je kroz razgovor s delegacijom Direkcije podsjetio na brojne prirodne ljepote općine Jajce i bogatu povijest ovog mjesta, njegovih kulturnih znamenitosti, ali i, kako kaže, prekrasne prirode i rijeke Plive sa svojim vodopadom koji je svojevrsni simbol Jajca.

Također je, ne skrivajući sreću i ponos, svojoj sugrađanki Ivani Ladan i predstavnicima Direkcije izrazio podršku te obećao skromna, ali značajna sredstva kao pomoć u plaćanju malog dijela troškova za odlazak predstavnice BiH na izbor za Miss svijeta u London.

Ladan će u Londonu rame uz rame sa sudionicama iz preko 130 zemalja cijelog svijeta boraviti mjesec dana na pripremama prije samog spektakla, a tamo putuje već 20. studenoga.

Organizacija Miss svijeta nastavlja svoju misiju "Ljepota sa svrhom" te je svojim humanitarnim aktivnostima do sada prikupila preko milijardu američkih dolara, a sva ta sredstva donirana su najugroženijima, djeci u svijetu koja su najvažnija kategorija, stoji u priopćenju.

 

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Najavljeni 9. međunarodni skokovi s vodopada u Jajcu

Jajce: Otvoren poziv za bespovratna sredstva projekta 'Dijaspora Invest'

Trodnevna manifestacija Dani AVNOJ-a u Jajcu počinje 25. studenoga

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom