Bosna i Hercegovina     | 21.10.2019. 19:33 |

Peti ciklus Mostar STEAM Team programa

FENA Saopćenje

MOSTAR, 21. listopada (FENA) - Peti ciklus Mostar STEAM Team besplatnog programa trajat će od studenoga 2019. do lipnja 2020. godine u organizaciji Američkog kutka Mostar, a prijave su otvorene do ponedjeljka, 28. listopada.

Mostar Znanost-Tehnologija-Inženjerstvo-Umjetnost-Matematika (STEAM) Team je program stjecanja vještina koji za cilj ima okupiti učenike osmih i devetih razreda osnovnih škola i prvih i drugih razreda srednjih škola na širem području grada Mostara.

Ovaj program mladima će pružiti mogućnost pohađanja besplatnih interaktivnih, kreativnih i IT radionica unutar dobro opremljenih prostorija Američkog kutka, priopćeno je iz tog kutka.

Prijavni formular popunjava predstavnik nastavnog i administrativnog osoblja osnovne ili srednje škole koja želi sudjelovati u programu, a prijava podrazumijeva imenovanje kontakt-nastavnika te imenovanje 10 učenika kojima će biti pružena prilika za učenje u Američkom kutku Mostar.

Inače, navedeni program je kroz prethodna četiri ciklusa okupio preko 500 učenika i učenica iz 20 osnovnih škola sa šireg područja grada Mostara, koje su djelovale u parovima i sudjelovale u radionicama 3D modeliranja, fotografije i foto-uređivanja, audio i video produkcije te likovnim radionicama, stoji u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U listopadu umjetničke radionice u Američkom kutku Mostar

'Četvrti Mostar STEAM Team Sajam' u srijedu u Mostaru

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana