Sport     | 15.10.2019. 13:21 |

Na ovogodišnjem 'Borsa Openu' sudionici iz 32 zemlje

FENA Saopćenje

MOSTAR, 15. listopada (FENA) - Najveća sportska manifestacija Bosne i Hercegovine "Borsa Open" održavat će se 9. i 10. studenoga, a nakon natjecanja bit će upriličen i dvodnevni međunarodni trening kamp, doznaje se u utorak iz tog kluba. 

Manifestacija će biti održana u organizaciji judo kluba "Borsa" Mostar, a riječ je o jubilarnom desetom izdanju ovog sportskog događaja.

Kako se ističe u najavi, dosad su prijavljeni natjecatelji iz 32 države iz cijeloga svijeta, a najudaljenija zemlja sudionica ove godine bit će Južnoafrička Republika.

Povodom manifestacije doputovati će još neke nove države koje do sada nisu bili gosti Borsa Opena, a to su Alžir, Libija i Uzbekistan.

Na samom natjecanju nastupiti će oko 1.100 sudionika, a uz trenere, klupsko osoblje i rodbinsku pratnju u Grad Mostar doputovati će preko 1.500 osoba iz 32 države koje će na području tog grada i Bosne i Hercegovine boraviti do pet dana.

Po svojim karakteristikama Borsa Open se smatra i jednim od najvećih turističkih potencijala Hercegovačko-neretvanske županije i Grada Mostara.

Natjecatelji i klubovi koji će posjetiti grad Mostar povodom Borsa Opena dolaze iz Alžira, Albanije, Austrije, Bjelorusije, Belgije, Bugarske, Hrvatske, Češke, Francuske, Grčke, Nizozemske, Italije, Velike Britanije, Kosova, Latvije, Litvanije, Sjeverne Makedonije, Mađarske, Moldavije, Crne Gore, Poljske, Rumunjske, Rusije, Srbije, Slovačke, Slovenije, Švedske, Turske, Ukrajine, Libije, Uzbekistana, Južnoafričke Republike i klubovi domaćini iz Bosne i Hercegovine.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Sutra počinje 3. memorijalni futsal turnir 'Amela Fetahović - Žgoljo'

Gradonačelnik Brčkog prvim potezom otvorio 'Revijalni ekipni turnir u šahu'

Na Borsa Open dolaze judo klubovi iz više od 20 zemalja

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'