FENA biznis     | 15.10.2019. 08:35 |

INTERA organizira obuku profesionalnog fotografiranja

FENA Saopćenje

MOSTAR, 15. listopada - U svijetu u kojemu slika predstavlja tisuću riječi, vještine fotografiranja su neprocjenjive. Imati na raspolaganju kvalitetnu kameru, profesionalni fotoaparat ili samo mobilni telefon postalo je dio svakodnevnice, a konkurencija na tržištu profesionalnih fotografa svakodnevno se povećava.

Odlična fotografija zahtijeva mnogo više od kvalitetne opreme, a da bi ona nastala, profesionalni fotograf mora uzeti u obzir sve vanjske faktore. Svi oni, koji su zainteresirani za stjecanje uvida u svijet profesionalne fotografije, imaju priliku to učiniti na desetodnevnoj obuci Professional Photography Course koju INTERA Tehnološki Park organizira u okviru projekta FREECO financiranog sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država. Svi polaznici će tijekom obuke učiti o povijesti i vrstama fotografije te trikovima snimanja, a praktičnim radom na terenu i u računalnom alatu Adobe Photoshop će zakoračiti u svijet dorade i uređivanja fotografije.

Obuka, za koju se svi zainteresirani mogu prijaviti ovdje, održavat će se tri puta tjedno u popodnevnim satima u prostorijama Code Hub-a Mostar i INTERA Tehnološkog Parka, a početak je planiran za ponedjeljak, 4.11.2019. godine. Uzimajući u obzir ograničene kapacitete prostora, ali i zadržavanje kvalitete obuke, broj polaznika je ograničen te će se, nakon zatvaranja prijava u ponedjeljak, 28.10.2019. godine u 23:59h, provesti selekcijski postupak o čijem će ishodu kandidati biti naknadno obaviješteni. Za izvođenje praktičnih dijelova obuke polaznici će koristiti vlastite fotoaparate ili mobilne telefone. Svi zainteresirani se mogu obratiti na info@intera.ba u slučaju bilo kakvih pitanja.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

U Tužilaštvu BiH obuka o rukovođenju procesom u predmetima korupcije i finansijskog kriminala

Obuka za policijske službenike MUP-a ZDK uz podršku OSCE-ove misije u BiH

U Goraždu trodnevna radionica 'Komunikacija sa ranjivim grupama'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo