Najave     | 09.10.2019. 10:32 |

Komedija 'Ćiro' otvara program obilježavanja Dana općine Orašje

FENA Saopćenje

ORAŠJE, 9. listopada (FENA) – Program obilježavanja Dana općine Orašje započet će predstavom "Ćiro" u izvedbi Tarika Filipovića u petak, 18. listopada, u Kino dvorani Orašje, s početkom u 19.30 sati.

U sklopu programa, tradicionalno će se održati natjecanje u kuhanju fiša i čobanica 19. listopada, a potom slijedi ženski odbojkaški turnir te rođendanski koncert zbora "Adoro" u Crkvi Uznesenja Marijina u Tolisi.

U nedjelju 20. listopada na repertoaru je natjecanje sportskih pasa, nakon kojeg se održava jedan novi sadržaj - natjecanje u pravljenju posavske pogače i slastica te šahovski turnir, kao i Drugi susret pjesnika u Posavini u organizaciji Matice hrvatske Orašje.

Malonogometno prvenstvo osnovnih škola Županije Posavske zakazano je za 21. listopada, a na sam Dan Općine - 23. listopada održat će svečana sjednica Općinskog vijeća.

Obilježavanje Dana općine Orašje završava komedijom "Il Mata il štranjga" u izvedbi KUD-a Tolisa i Centra za kulturu Orašje, objavljeno je na službenim stranicama Općine Orašje. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U Orašju obilježena obljetnica utemeljenja HVO-a

Katić u Orašju razgovarala o izgradnji autoceste kroz ŽP i novog mosta na Savi

Poljoprivrednici blokirali cestu Orašje – Tuzla, traže isplatu poticaja za pšenicu

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana