Ekonomija     | 19.09.2019. 11:34 |

Tjedan otvorenih vrata Centra za poduzetništvo Orašje od 23. do 27. rujna

FENA Saopćenje

ORAŠJE, 19. rujna (FENA) - Općina Orašje u suradnji s Centrom za poduzetništvo organizira "Tjedan otvorenih vrata Centra za poduzetništvo" koji će se održavati od 23. do 27. rujna u konferencijskoj dvorani spomenutog centra, priopćeno je u četvrtak iz te općine.

Ovo je jedna od aktivnosti koja se implementira u sklopu EU projekta "Invest in Lipik, Orašje i Garešnica", kojeg Općina kao njegov nositelj provodi zajedno s partnerima iz Republike Hrvatske, gradovima Lipikom i Garešnicom.

Cilj je Tjedna otvorenih vrata predstaviti najširoj javnosti ulogu i značaj Centra za poduzetništvo, kao poduzetničke institucije i njezin doprinos lokalnom razvoju te usluge koje pruža postojećim i budućim korisnicima.

U okviru ovog događaja bit će predstavljen Projekt "Invest in LOG" kao primjer dobre prakse privlačenja bespovratnih sredstava iz EU fondova i način na koji projekti mogu djelovati kao pokretači gospodarskog razvoja i rasta u lokalnim zajednicama.

Svima koji posjete Tjedan otvorenih vrata bit će objašnjenja prava, programi i poticaji za zapošljavanje neuposlenih osoba, navodi se u priopćenju.

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Kroz podršku bh. privredi projekt EU4Business Recovery omogućio novo zapošljavanje

Integracijom preduzetničke kompetencije u obrazovanje do veće produktivnosti mladih (VIDEO)

Mostar bogatiji za devet novih biznisa

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana