Stranačke aktivnosti     | 14.09.2019. 09:29 |

Saopćenje za javnost stranke Narod i Pravda

FENA Saopćenje

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na predstavljanje kadrova u upravljačkim strukturama u Kantonu Sarajevo koje je delegirala Narod i Pravda. Ovim radnim sastankom želimo prezentirati javnosti da držimo do predizbornih obećanja da će u upravljačim strukturama biti stručni i kompetentni ljudi od kojih mnogi nisu članovi bilo koje političke stranke pa ni Naroda i pravde.

Nismo se ustručavali predložiti i podržati imenovanja kadrova za koje smo znali da su stručni iako nemaju politički angažman ako smo procijenili da će svojom stručnošću, iskustvom i poštenjem doprinijeti zajednici.

Radni sastanak će se održati u Domu mladih Skenderija u nedjelju 15. 9. 2019. sa početkom i 19 i 30. Između ostalih, prisutnima će se obratiti i predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković koji će iznijeti dosadašnje rezultate, te će govoriti o izazovima i ciljevima za naredni period.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Naroda i Pravde

Narod i Pravda - Pošteni i fer izbori u interesu svih građana i svakog dijela Bosne i Hercegovine

Saopćenje za javnost Naroda i Pravde

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'