FENA biznis     | 23.08.2019. 15:16 |

Sparkasse brzi nenamjenski krediti za bezbrižan početak školske godine

FENA Saopćenje

Sparkasse Bank dd BiH je novim kreditom omogućila lakši povratak đaka u školske klupe, omogućivši roditeljima da brzo i lako dođu do sredstava za kupovinu svih stvari potrebnih školarcima, od novih udžbenika i školskog pribora, do nabavke namještaja za uređenje ugodnog radnog prostora.

„Svjesni smo činjenice da opremanje djece za školu ima veliki uticaj na kućne budžete, pa mnogi roditelji, kako se bliži septembar, razmišljaju kako da školarcima priušte sve što im je potrebno i da te troškove uklope u svoj budžet. Iz ovog razloga, Sparkasse Bank je omogućila svojim klijentima da apliciraju za brzi, nenamjenski kredit, koji odobravamo u istom danu, a namijenjen je upravo olakšavanju nabavke stvari neophodnih za školovanje,“ izjavio je Ahmed Karić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank dd BiH.

Brzi nenamjenski kredit u iznosu do 7.000 KM i uz ratu već od 15 KM mjesečno, idealan je za kupovinu svih stvari potrebnih školarcima, od kupovine novih udžbenika i školskog pribora, do nabavke namještaja za uređenje ugodnog radnog prostora.

Više informacija o ovoj kreditnoj liniji možete naći na: https://www.sparkasse.ba/bs/stanovnistvo/krediti/krediti-bez-namjene/brzi-potro-a_ki-kredit

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti

Krediti za preduzeća Sparkasse Banke uz garanciju Garantnog fonda Republike

Organizovano umrežavanje austrijskih i bh. turističkih agencija

Osiguranje na dlanu: Kupovina Vienna osiguranja putem Sparkasse SIMPL mBankinga

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo