Stranačke aktivnosti     | 10.07.2019. 14:01 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Nemogućnost organizacije električne energije Aluminiju predstavlja udar na život kako u cjelokupnoj BiH, tako i u Hercegovini.

Smatramo kako je trenutno najvažniji zadatak brinuti o radnicima te što prije doći do kratkoročnog, dugoročnog ali i trajnog rješenja.

Sutrašnji sastanak s menadžmentom i s novim Nadzornim odborom će dati realnu  sliku stanja i ponuditi opcije za rješenje današnje situacije.

Svi oni koji pokušavaju problemima uposlenika Aluminija praviti  kratkoročan politički profit stvaraju nemjerljivu štetu upravo samim radnicima kojima sada treba razumijevanje, potpora i prije svega pomoć oko rješavanja osnovih životnih problema, a ne politička prepucavanja zarad jeftinih političkih bodova.

U ovom trenutku ključna je smirenost, kako bi izbjegli moguću daljnu štetu, kao i izbjegavanje radnji koje nas sve skupa mogu odmaknuti od postizanja konačnih rješenja.

Vjerujemo kako je samo zajedničkim djelovanjem i preuzimanjem odgovornosti  moguće doći do prihvatljivog rješenja.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

HDZ BiH: Domaći dužnosnici moraju predvoditi političke procese i europske integracije BiH

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom