Najave     | 05.07.2019. 19:45 |

Stolac idući tjedan počinje obilježavati Dan općine

FENA Saopćenje

STOLAC, 5. srpnja (FENA) - Dan Općine Stolac i patron župe Stolac obilježit će se 20. srpnja, na blagdan svetog Ilije Proroka.

 Općina Stolac u suradnji s crkvom tim povodom pripremila je bogat vjerski, kulturni i zabavni program koji će se održavati od 12. do 20 srpnja.

 U petak, prvi dan obilježavanja bit će upriličen prijem za učenike generacije osnovnih i srednjih škola te potpisivanje ugovora o stipendiranju studenata.

 U ponedjeljak će kod spomen obilježja poginulim braniteljima HVO-a biti položeni vijenci te predstavljanje knjige "Sloboda, mir meju nami - Eurogledi" autora Mile Pešorde.

 Za utorak je planirano predstavljanje monografije "Razgovor s Radimljom" autora Miroslava Palamete i Mire Raguža, a za srijedu "18. Večer folklora".

 Svečani prijem u povodu Dana Općine Stolac održat će se u četvrtak dok će naredni dan biti upriličena završnica Malonogometnog turnira "Stolac 2019". 

 U subotu će se održati svečana misa u dvorištu župne crkve sv. Ilije Proroka u Stocu koju će predvoditi mons. Zdenko Križić, biskup gospićko-senjski.

 Navečer će biti održan koncert hrvatskog glazbenika Miroslava Škore, objavila je Općina Stolac. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Nova prometnica prema Neumu 'otvorila' Stolac i pružila mu nove perspektive (VIDEO)

Dan nezavisnosti BiH nizom sadržaja biće obilježen u BPK Goražde

U Stocu u ponedjeljak Dan žalosti

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo