Najave     | 15.06.2019. 12:19 |

'Četvrti Mostar STEAM Team Sajam' u srijedu u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 15. lipnja (FENA) - "Četvrti Mostar STEAM Team Sajam", na kojemu će posjetitelji vidjeti izložbu radova, odnosno rezultate kreativnog druženja više od 170 učenika iz 17 osnovnih škola iz Mostara i šire okoline, održat će se u srijedu, 19. lipnja, u Američkom kutku Mostar i dvorištu iza Gimnazije Mostar od 17 do 19.30 sati.

Na Sajmu mladi sudionici Mostar STEAM Team programa imat će ulogu vodiča koji će predstaviti rezultate i dojmove s devetomjesečnog druženja učenika, te animirati posjetitelje da besplatno probaju druge zabavne, kreativne i tehnološke sadržaje.

Povrh izložbe radova, svi posjetitelji imat će priliku okušati svoju kreativnost na Creative Desku i istražiti MakerSpace resurse Kutka, a na Sajmu će također biti aktivan i Talking Booth i Quiz Hub na kojima će posjetitelji moći razgovarati na engleskom jeziku s izvornim govornicima iz SAD-a, dok će mladi vodiči organizirati i popularni The Whisper Challenge i mnoge druge zanimljive igrice.

Na događaju će sudjelovati Žuti tim - Treća osnovna škola i O.Š. "Mujaga Komadina", Bijeli tim - O.Š. "Mustafa Ejubović - Šejh Jujo" i O.Š. "Antun Branko Šimić", Crveni tim - Šesta osnovna škola i O.Š. "Petar Bakula, Plavi tim - O.Š. "Ivan Gundulić" i Četvrta osnovna škola,  Zeleni tim - O.Š. Zalik i O.Š. "Ilija Jakovljević" , Narančasti tim - O.Š. "Bartol Kašić" Rodoč i O.Š. "Bijelo Polje" Potoci, Ljubičasti tim - O.Š. Čapljina i O.Š. Ilići, Sivi tim - O.Š. Gnojnice, O.Š. Vrapčići i Međunarodna osnovna škola.

Sajam je besplatan i otvoren za sve koji žele posjetiti Kutak, pogledati dječje uratke i istražiti tehnološke i knjižne resurse Kutka, priopćili su organizatori.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Izložba crteža 'Spomenik spaljenoj zemlji' u utorak u Širokom Brijegu

U Muzeju Žitomislić izložba radova s likovne kolonije 'Gacko-Klinje'

Izložba radova akademika Mehmeda A. Akšamije 'Tragovi/Traces'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo