Ekonomija     | 12.06.2019. 15:18 |

Svečano otvorena 100. poslovnica Raiffeisen banke

FENA Muhamed Hadžibegić

SARAJEVO, 12. juna (FENA) - Raiffeisen banka otvorila je danas u sarajevskom naselju Ciglane 100. poslovnicu u Bosni i Hercegovini.

Predsjednik Uprave banke Karlheinz Dobnigg rekao je da otvorenje njihove 100. poslovnice u Bosni i Hercegovini potvrđuje ne samo njihovu opredjeljenost da dodatno učvrste prisutnost na ovom tržištu, već i da budu dostupni klijentima što je više moguće.

- Naš fokus je na pružanju brze i fleksibilne usluge, vodeći računa da klijenti trebaju uložiti minimalan napor u poslovanju s nama. Strateška orijentacija banke je povećati efikasnost i utjecaj poslovanja u različitim segmentima - želimo ponuditi naše usluge kako kroz digitalne kanale tako i kroz rasprostranjenu mrežu poslovnica i bankomata širom zemlje - izjavio je Dobnigg.

Dodao je da banka neće naplatiti naknadu za obradu kredita svim klijentima koji su na dan svečanog otvorenja aplicirali za kredit u bilo kojoj od Raiffeisen poslovnica u zemlji, što je jedan od načina da banka zahvali svojim klijentima na povjerenju.

Svečanom otvorenju poslovnice su prisustvovali brojni klijenti, poslovni partneri, predstavnici medija, te zaposlenici banke. Vrpcu su presjekli članovi Uprave banke Karlheinz Dobnigg i Mirha Hasanbegović, kao i ambasadorica Republike Austrije u Bosni i Hercegovini Ulrike Hartmann, čime je zvanično obilježen početak rada nove poslovnice Raiffeisen banke u Sarajevu.

Iskusni i stručni tim uposlenika kojim rukovodi Senija Cibra će svakodnevno raditi na tome da klijentima bude na raspolaganju partnerski način poslovanja, te da pronađe optimalna rješenja za njih.

Sjedište 100. Raiffeisen poslovnice je na Mrehemića trgu bb u Sarajevu, u naselju Ciglane. Svoje usluge klijentima pružat će  radnim danima od 8.00 do 16.00 sati, te subotom od 8.00 do 13.00 sati. U sklopu poslovnice postavljen je i vanjski Cash Point bankomat koji osim isplate omogućava i uplatu novčanih sredstava, 24 sata dnevno.

 

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Apliciranjem za Raiffeisen kreditne kartice do brojnih pogodnosti

Aktivnosti Raiffeisen banke u cilju zdravijeg življenja i smanjenja CO2 emisije 

Iza Raiffeisen banke je još jedna uspješna poslovna godina

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'