FENA biznis     | 06.06.2019. 11:27 |

Promocija mBanking usluge u poslovnicama Sparkasse Banke

FENA Saopćenje

Iz Sparkasse Bank poručuju: Ne moraš biti haker da ne koristiš šalter!

#e-Petak 

Kako bi svojim klijentima približila sve prednosti mobilnog bankarstva, svakog petka, u periodu od 10.00-15.00h, od 07. juna do 26. jula, Sparkasse Bank dd BiH organizuje klijentima obuku o korištenju usluge u svojim poslovnicama u devet gradova širom BiH: Sarajevo, Zenica, Goražde, Mostar, Tuzla, Bihać, Banja Luka, Visoko i Bijeljina. 

"U doba korištenja interneta, kao i stalnog nedostatka vremena, Sparkasse Bank dd BiH organizira promocije, čiji je cilj da predstavimo klijentima sve prednosti mobilnog bankarstva. Korištenjem m-banking, klijenti ne samo da ne moraju ići u banku kako bi izvršili plaćanja, nego im se i troškovi, u poređenju sa šalterskim poslovanjem, smanjuju do 85%. Za prve korake upoznavanja sa svijetom mobilnog bankarstva, osigurali smo u svim poslovnicama gdje se održavaju prezentacije,  osoblje, koje će na praktičan način upućivati zainteresirane o prednostima, načinu korištenja ove usluge, a očekuju ih i pokloni iznenađenja“, izjavila je Aleksandra Knežević, direktorica segmenta razvoja i upravljanja proizvodima i procesima Sparkasse Bank dd BiH. 

m-Banking Sparkasse Bank dd BiH je prilagođen za korištenje svim generacijama, od studenata do korisnika u zlatnoj dobi. Korisnici imaju opciju prijema i plaćanja računa putem funkcije Plati račun-e ili plaćanja računa putem fotografije računa, uz jedinstvenu funkcionalnost na tržištu -Slikaj&Plati. Pregled nad svojim finansijama kao i pristup arhivi plaćenih naloga moguć je u svakom momentu. 

Sparkasse Bank BiH aplikacija se može preuzeti sa Google Play i AppStore i Apple iOS verziju 6.0, Android verziju 5.0, Windows Phone 8.0 ili noviju verzije navedenih operativnih sistema.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

U srcu Sarajeva otvorena nova poslovnica Sparkasse Banke

Povrat novca uz Mastercard® kartice Sparkasse Banke

Energetski efikasno osvjetljavanje lokalnih zajednica uz podršku Sparkasse Banke

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana