FENA biznis     | 31.05.2019. 11:53 |

Addiko poklon kartice u iznosu od 7.000 i 16.000 KM najsretnijim klijentima

FENA Saopćenje

Izvlačenjem najsretnijih klijenata Addiko banke, koji su aplicirali za kredit tokom nedavno održanog Addiko Red Wednesdaya, okončano je još jedno izdanje ove uspješne promotivne akcije. Sistem učešća bio je veoma jednostavan. Svi oni koji su za Addiko gotovinski kredit aplicirali 17.4.2019. godine, kada je bio Addiko Red Wednesdaya, i kojima je kredit odobren i plasiran, učestvovali su u nagradnom izvlačenju i bili u prilici da osvoje poklon karticu sa iznosom koji je identičan iznosu podignutog kredita. Ovaj put – najsretniji su bili Armin Berberović iz Novog Travnika, koji je osvojio 7.000 KM, te Gojko Krsmanović iz Istočnog Sarajeva, koji je osvojio poklon karticu sa iznosom od 16.000 KM.

“Zaista mi je drago što sam baš ja osvojio ovu nagradu. Iako sam još uvijek pod utiscima svima preporučujem poslovanje sa Addiko bankom”, izjavio je Armin Berberović iz Novog Travnika, dobitnik Addiko poklon kartice sa iznosom od 7.000 KM i dodao da je zahvalan Addiko banci na ovoj vrijednoj nagradi.

Gojko Krsmanović iz Istočnog Sarajeva, osvojio je poklon karticu sa iznosom od 16.000 KM, kolika je bila i visina kredita, koji je ugovorio tokom Addiko Red Wednesdaya.
“Odnedavno sam klijent Adidko banke, pa je ova nagrada za mene posebno iznenađenje", naglasio je Krsmanović.

“Addiko Red Wednesday akcije su dosad bile iznimno uspješne upravo zato jer su prilagođene očekivanjima naših klijenata. Trudimo se svaki put iznova pozitivno iznenaditi naše klijente”, kažu iz Odjela upravljanja proizvodima za stanovništvo u Addiko banci.

Akcija Addiko Red Wednesday osmišljena je po uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobivaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan.

Hvala unaprijed.

Addiko Bank d.d.
Trg solidarnosti 12, 71 000 Sarajevo, BiH
T + 387 (0)33 755 783, M +387 61 491 899
emir.jildizlar@addiko.com
addiko.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Obilježen dan štednje u Addiko Bank Sarajevo

Jasmin Spahić imenovan za novog predsjednika Uprave Addiko Bank Sarajevo

Završen drugi ciklus programa Addiko Bank Sarajevo i Deloitte BH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo