Bosna i Hercegovina     | 27.05.2019. 12:19 |

Gradonačelnik Vidić održao sastanak s volonterima iz Srednje škole Čapljina

FENA Saopćenje

ČAPLJINA, 27. svibnja (FENA) - Radni sastanak gradonačelnika Čapljine Smijana Vidića s volonterima iz Srednje škole Čapljina, koji će djecu, posjetitelje festivala FutureA kroz kreativne radionice provoditi zajedno s volonterima iz Nizozemske, održan je u ponedjeljak u zgradi Gradske uprave Čapljina.

Čapljinski volonteri također će pomagati sponzorima, te će uz Profesionalnu vatrogasnu postrojbu, Dom zdravlja, Policijsku stanicu Čapljina, Autoherc d.o.o i gradske uposlenike biti na usluzi svim posjetiteljima, sukladno području koje pokrivaju.

Gradonačelnik Čapljine Smiljan Vidić kazao je kako pojedinci diljem svijeta svojim volonterskim djelovanjem donose pozitivne promjene i unaprjeđuju društvena i socijalna kretanja na bolje, kreiraju  perspektivnije okružje, a na društvu je da taj doprinos prepozna i nagradi.

Festival FutureA održat će se u srijedu, 29. svibnja, na Trgu kralja Tomislava s početkom u 12.30 sati te će zabava za djecu i kreativne radionice trajati do 17 sati, a u slučaju kiše festival će se premjestiti u Gradsku sportsku dvoranu Čapljina, priopćeno je iz Ureda odnosa s javnošću grada Čapljine.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Uručeni ključevi novih stanova za 42 porodice u Čapljini

U Čapljini uhapšena osoba, pronađeno 28 stabljika Cannabisa

U Čapljini 27 mladih potpisalo ugovor o sufinanciranju prve stambene nekretnine

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'