Bosna i Hercegovina     | 27.05.2019. 09:32 |

Predavanje Svena Petke na temu 'EU nakon parlamentarnih izbora 2019. godine'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 27. svibnja (FENA) - Direktor Konrad Adenauer Fondacije u BiH Sven Petke održat će u utorak, 28. svibnja, javno predavanje na temu "EU nakon parlamentarnih izbora 2019. godine. 

Nakon predavanja, koje će se održati u 12.30 sati u amfiteatru Fakulteta Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru, planirana je i kratka neformalna diskusija s uvaženim predavačem.

Sven Petke je, prije nego je stupio na dužnost direktora Fondacije Konrad Adenauer, predstavništva u BiH početkom veljače ove godine, devetnaest godina bio zastupnik u Pokrajinskom parlamentu Brandenburga.

Predstavništvo Fondacije Konrad Adenauer u Bosni i Hercegovini otvoreno je u veljači 1997. godine, kao dio mreže od 70 ureda s više od 120 dugoročnih projekata širom svijeta.

Fondacija Konrad Adenauer podržava demokratski razvoj političkih stranaka, približavanje Bosne i Hercegovine Europskoj uniji, pomirenje i razumijevanje etničkih grupa i vjerskih zajednica, te mlade u politici, gospodarstvu, znanosti i teologiji (kroz stipendije i druge aktivnosti u korist mladih). Sloboda, pravda i solidarnost su vodeći principi u djelovanju Fondacije Konrad Adenauer (KAS), priopćili su s Univerziteta "Džemal Bijedić".

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ministrica Pozder u Mostaru: Turizam iz socijalne pretvarati u razvojnu priču

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'