FENA biznis

Sparkasse Bank - 24Zona Visoko

Saopćenje

Bankarske usluge Sparkasse Bank od sada dostupne stalno kroz 24h Zonu u poslovnici Visoko 

 Bankarske usluge u bilo koje vrijeme, od podizanja novca do mjenjačnice i depozitnog automata, od sada su klijentima Sparkasse Bank dd BiH dostupni i u poslovnici Visoko. Bankarske usluge 24 sata dnevno na raspolaganju su vlasnicima svih vrsta kartica. 

„Sparkasse Bank BiH je uvela 24h Zone kako bi učinila bankarske usluge još dostupnijim svojim klijentima. Ova zona, za naše klijente u Visokom, otvorene je 24 sata dnevno, kako bi ubuduće mogli obavljati transakcije  kada god požele, ne ograničavajući se radnim vremenom poslovnice“, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica Segmenta upravljanja s prodajom Sparkasse Bank.

24h Zona putem najsavremenijih multifunkcionalnih uređaja omogućava obavljanje brojnih šalterskih usluga bez čekanja u redu i u vrijeme koje korisnicima najviše odgovara.

Sparkasse Bank dd BiH nudi usluge 24h Zone u svim većim gradovima u BiH, na kojima klijenti mogu podići gotovinu, izvšiti pologa pazara, konverziju valuta ili predavanja platnih naloga u zemlji uz automatsku ovjeru. Posebna pogodnost 24h Zone je to da je pristup i korištenje bankarskih usluga omogućen vlasnicima svih kartica, bez obzira na vrstu izdavaoca kartice.

           

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.