Ekonomija     | 14.05.2019. 13:03 |

Brčanskoj Mingos kafi zlatni pehar za kvalitet

FENA Saopćenje

NOVI SAD/SARAJEVO, 14. maja (FENA) - Ocjenjivačka komisija Novosadskog sajma proglasila je Mingos Domaću kafu iz Brčkog šampionom grupe proizvoda, a za visok kvalitet Mingos je pored pehara nagrađen i velikom zlatnom medaljom.

- Naša Mingos kafa je 20 godina na tržištu, a dvije decenije dugo iskustvo u  proizvodnji prave domaće kafe dolazi iz posvećenosti u izboru svakog zrna koje dolazi u Brčko, stručnosti i znanju u prženju i mljevenju kafe, i naravno savršenoj recepturi, te nam je posebno drago što je ukus naših kupaca potvrđen zlatom za kvalitet proizvoda Novosadskog sajma - rekla je Nataša Pucar, direktor Korporativnih komunikacija.

Kompanija Mingos posluje u okviru međunarodne poslovne grupe Studen Global, a kao dio najvećeg Agroindustrijskog kompleksa u regiji. Proizvodnja Mingos kafe je locirana u Brčkom gdje savremenom tehlologijom prženja, mljevenja i pakovanja kafe na domaće, kao i na izvozna tržišta, plasira visokokvalitetne mješavine kafe. Proizvodnja Mingos kafe certifikovana je u skladu sa međunarodnim IFS standardom.

Mingos Domaća kafa je srca svojih potrošača osvojila pod sloganom „Za svaku priču“.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Ministrici Duraković dodijeljeno priznanje za zalaganje u promicanju mira i ljubavi

Vlada Srbije ranjenoj nastavnici u 'Ribnikaru' dodijelila doživotna mjesečna primanja

Karić uručila 'Ključ Grada Sarajeva' generalnom sekretaru Lige muslimanskog svijeta

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!