Bosna i Hercegovina     | 10.05.2019. 16:27 |

Održana svečana promocija diplomanada Filozofskog fakulteta

FENA Saopćenje

MOSTAR, 10. svibnja (FENA) - Svečana dodjela diploma studentima koji su završili studij na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održana je u petak u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, a promovirana su 204 diplomanda od čega je 118 prvostupnika i 86 magistara struke.

Rektor Sveučilišta u Mostaru Zoran Tomić istaknuo je kako se ljestvica naših vrijednosti danas na ovom Sveučilištu, u Bosni i Hercegovini, Europskoj uniji, ali i cijelom razvijenom svijetu može temeljiti na obrazovanju, znanju, znanosti, istraživanjima i umjetnosti.

"Sutra na tržištu rada nemojte čekati da bolja budućnost dođe sama od sebe jer to se neće dogoditi. Ne, vi ste tu da je oblikujete na svojim radnim mjestima", kazao je rektor Tomić, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Filozofskog fakulteta SUM-a.

Dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Ivica Musić naglasio je kako je Europa još uvijek svjesna sadržajne gustoće društvenih i humanističkih znanosti i shvaća kako se samo u susretu raznolikosti može začeti punoća nove civilizacije te obnovljenog humanizma koji će preuzeti odgovornost za budućnost.

"Želim vam cjelovitost duha, ljubav prema znanju i kulturi, čestitost mišljenja i jednostavnost života nezagađenog svakovrsnom ideologijom", poručio je diplomandima dekan Musić.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

‘Ganganet’ virtualno promovira kulturu Hercegovine

Promocija knjige 'Osnove zdravstvene njege' Ivone Ljevak

Predstavljanje romana 'Alfabet ljubavi i smrti' Aleksandra Bečića 15. marta u Slozi

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'