Kultura     | 30.04.2019. 21:08 |

U Knjižnici Ljubuški održana bogata kulturna večer

FENA Saopćenje

LJUBUŠKI, 30. travnja (FENA) - JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u suradnji s Čitateljskim klubom "Tvrđava", organizirala je u utorak u prostorijama te knjižnice razmjenu knjiga.

Brojne ljubitelje knjiga dočekivali su članovi čitateljskog kluba „Tvrđava" u knjižnici gdje su se obavljale razmjene i donacije pročitanih, starih i očuvanih knjiga, ali i stripova, časopisa te slikovnica.

Ujedno, ovo je bila prigoda da se ljubitelji lijepe pisane riječi podruže i pridruže članovima čitateljskog kluba.

Izuzev razmjene knjiga, Knjižnica Ljubuški je bila ispunjena brojnim osnovnoškolcima i srednjoškolcima koji su se odazvali na radionicu kreativnog pisanja, koja će trajati tijekom cijelog mjeseca svibnja pod stručnim rukovodstvom dr. sc. Anite Milićević.

Iz Knjižnice Ljubuški podsjećaju da će po okončanju radionice kreativnog pisanja, kratke priče i poezija nastale na istoj biti objelodanjene u prigodnoj brošuri. Ujedno, polaznici radionice kreativnog pisanja svoje kratke priče te poeziju prezentirat će na manifestaciji "Park pun priča", u okviru manifestacije "Ljubuško kulturno ljeto 2019.", koja će se upriličiti 3. srpnja 2019. godine.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Ljubuškim maturantima po 300 maraka potpore

Grad Ljubuški: Za subvencioniranje privatnih vrtića 80.000 maraka

Panel o jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo