Servisne informacije     | 26.04.2019. 14:45 |

U BiH sutra oblačno

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 26. aprila (FENA) - Bosni i Hercegovini sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, kiša se očekuju u južnim, zapadnim i sjevernim područjima. Tokom dana, padavine se očekuju i u ostalim djelovima. Ponegdje uz kišu moguća je i grmljavina. Do kraja dana, padavine će oslabiti, a mjestimično i prestati. Vjetar slab do umjeren zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12, na jugu do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 22 stupnja.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, s kišom i pljuskovima, a moguća je i grmljavina. Jutarnja temperatura oko 10, a najviša dnevna temperatura zraka oko 18 stupnjeva. 

Danas je u Bosni i Hercegovini bilo malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 11 stupnjeva, Ivan-sedlo i Livno 22, Grude 24, Bugojno, Neum, Široki Brijeg i Sokolac 25, Jajce 26, Sanski Most i Trebinje 27, Bihać, Mostar, Sarajevo i Bileća 28, Brčko, Banja Luka, Bijeljina, Srebrenica i Stolac 29, Gradačac, Tuzla, Doboj i Zenica 30 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

U većem dijelu Hercegovine i na sjeveru Bosne vedro, u ostatku BiH oblačno

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta