Bosna i Hercegovina     | 11.04.2019. 09:28 |

Održana Večer Posavine u Hercegovini

FENA Saopćenje

MOSTAR, 11. travnja (FENA) - U sklopu 22. međunarodnog sajma gospodarstva - Mostar 2019. u srijedu je održana sedma Večer Posavine u Hercegovini.

Večer je započela dobrodošlicom suorganizatora večeri, predsjednika vlada Hercegovačko-neretvanske, Posavske, Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije Nevenka Hercega, Marijana Klaića, Zdenka Ćosića i Ivana Jozića, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

''Nijedno prijateljstvo nije slučajno, a najmanje ovo prijateljstvo Posavine i Hercegovine koje izvire iz činjenice da smo dio istog nacionalnog bića, da imamo zajedničku prošlost ali i da smo spremni graditi nove veze za zajedničku budućnost", kazao je Herceg.

Po njegovim riječima, na ovakvim događajima tradicionalno se okupljaju ne samo nositelji javnih funkcija nego i brojni uspješni i ostvareni ljudi – gospodarstvenici, poduzetnici, osobe iz javnog, akademskog i kulturnog života Hercegovine i Posavine, ali i iz cijele BiH, koji imaju isti cilj – dobre ideje pretvoriti u prave projekte koji će donijeti prosperitet kako Posavini tako i Hercegovini.

"Bez obzira na to što su teška vremena, a jesu - koliko u političkom toliko i u gospodarskom smislu - ovakva druženja su prigoda da zajedno pokrenemo pozitivne promjene u našim županijama. Vjerujem u to kako će i ovo druženje rezultirati i novim projektima u gospodarstvu, znanosti, kulturi, umjetnosti, športu i tolikim drugim područjima ljudskog djelovanja'', poručio je Herceg.

Uz ugodne razgovore, nazočni su uživali u bogatom kulturno-zabavnom programu, koji je bio spoj baštine i običaja Posavine i Hercegovine.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Mostarski sajam: Unatoč izazovnim tržišnim uvjetima Aluminij Industrija ostvarila pozitivne rezultate

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Međunarodnu konferenciju 'EU perspektive za BiH - iskustva RH' na Mostarskom sajmu

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'