Bosna i Hercegovina     | 11.04.2019. 08:27 |

Održana književna večer s admiralom Davorom Domazetom - Lošom

FENA Saopćenje

LJUBUŠKI, 11. travnja (FENA) - Knjižnica Ljubuški, u suradnji s Hrvatskim kulturnim društvom "Napredak" u Mostaru, organizirala je u srijedu navečer književnu večer s admiralom Davorom Domazetom – Lošom.

Lošo se na književnoj večeri nadasve osvrnuo na svoju knjigu "Admiralovi zapisi – Što je istina" u kojoj govori o suvremenom svijetu i geopolitičkoj geometriji 21. stoljeća.

To je knjiga o zabludama hrvatskih političkih dužnosnika, njihovim lutanjima, njihovoj slijepoj poslušnosti briselskoj kuli babilonskoj. Ovo je knjiga o istini jer e nas Istina osloboditi, dodao je

Razlog novih ratova u svijetu Lošo vidi u borbi za vodu. Kao primjer naveo je rijeku Omblu, koja je jedinstvena u Europi jer je najkraća po dužini, a ima najveću količinu protoka vode.

"Nije bogatstvo ni zlato, ni račun, nego bogatstvo je zemlja i znanje, a nama oduzimaju zemlju i zato prazne Slavoniju", poručio je autor.

Kao razlog pražnjenja Hercegovine, admiral Lošo je kazao da se prazni zbog vjere, identiteta i rasadništva Hrvata.

Na kraju svoga izlaganja admiral Lošo je rekao da ima načina kako se oduprijeti zlu, kazavši: "Europo, ponovno otvori vrata Kristu", priopćeno je iz Knjižnice Ljubuški.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Ministrica Leko vjernicima MIZ Ljubuški zaželjela da im Bajram donese mir i sreću

Osnovna škola u Vitini dobit će novu fasadu

Ljubuškim maturantima po 300 maraka potpore

Promo

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije