Stranačke aktivnosti     | 08.04.2019. 20:12 |

Saopćenje za javnost Naša stranka

FENA Saopćenje

Mahir Mešalić iz Demokratske fronte i Bego Gutić iz SDA danas su izjavili da je Skupština Tuzlanskog kantona dobila većinu koju čine Pokret demokratske aktivnosti, Savez za bolju budućnost, Naša stranka i Socijaldemokratska partija.

U Našoj stranci ovakvu izjavu smatraju pokušajem kompromitiranja Naše stranke s obzirom na ranije izjave u kojima je potencirano kako Naša stranka neće ići u koaliciju ni sa PDA ni sa SDA.

Mirsad Čamdžić, predsjednik tuzlanskog regionalnog odbora Naše stranke, tim je povodom izjavio: „Prije nešto više od godinu dana PDA je sa SBB-om rušila vladu koju je predvodila SDA. Danas SDA s DF-om uzvraća udarac. Naša stranka neće se petljati u tu, može se reći porodičnu svađu i ostaje pri svom principu da neće bti u vlasti ni sa SDA niti sa PDA! Svako uplitanje Naše stranke u koalicije čiji su predvodnici ili čak samo članovi SDA i PDA smatrat ćemo zlonamjernim. Među nama ni političkih ni ideoloških ni svjetonazornih ni bilo kakvih interesnih poveznica nema.”

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Naše stranke

Saopćenje za javnost Naše stranke

Saopćenje za javnost Naše stranke

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo