Sport     | 03.04.2019. 17:55 |

Bagarić dvostruki strijelac u pobjedi Širokog nad TOŠK-om

FENA Roland Grabovac

ŠIROKI BRIJEG, 3. travnja (FENA) - Nogometaši Širokog Brijega pobijedili su TOŠK rezultatom 2:0 u prvom susretu polufinala Kupa BiH.

Iako se u prvom poluvremenu igralo uglavnom na polovici gostiju, nogometaši Širokog nisu bili previše opasni i sve se svodilo na pokušaje izvan kaznenog udarca.

Domaći su poveli u 39. minuti zahvaljujući fantastičnom potezu Dražena Bagarića. Napadač Širokog dobio je loptu na nekih 20 metara od gola, napravio je dva-tri koraka i uputio snažan i precizan udarac koji je odsjeo u gornjem desnom kutu gola Haruna Strike.

U nastavku se do prve šanse čekalo do 65. minute kada je Tomislav Turčin sam izašao pred vratara gostiju no šutirao je ravno u njega.

Domaći su poveli deset minuta kasnije, a strijelac je ponovno bio Bagarić. Josip Ćorluka prošao je po desnoj strani, ubacio prizemnu loptu koja je prošlo pored nekoliko obrambenih igrača i došla do napadača Širokog koji ju je s pet metara poslao u prazan gol.

Gosti su prvu kakvu-takvu šansu stvorili u 82. minuti, ali je šut Osme Nuhanovića s dvadesetak metara iskosa lako obranio domaći vratar.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, iako je Bagarić imao dvije solidne šanse. U 87. je malo zakasnio na ubačaj lijeve strane, a u sudačkoj nadoknadi glavom je šutirao pored gola.

Uzvrat se igra za sedam dana.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Počinju kvalifikacije za EP za nogometašice, BiH pod vodstvom novog selektora protiv Portugala i S. Irske

Takmičarska komisija NSBiH: Sarajevu oduzeta tri boda, suspendovani Mirvić i Ibričić

Egipćani sumnjaju u pobjedu nad Hrvatskom

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom