Bosna i Hercegovina     | 28.03.2019. 16:39 |

Smotra Sveučilišta u Mostaru održana za Srednjobosansku županiju

FENA Saopćenje

MOSTAR, 28. ožujka (FENA) - Tradicionalna smotra za Srednjobosansku županiju Sveučilišta u Mostaru (SUM) održana je u četvrtak u Kiseljaku gdje su učenici završnih razreda srednjih škola te županije dobili sve potrebne informacije o programima studija, uvjetima upisa, studiranja, kao i nastavnom planu i programu SUM-a.

 Pomoćnica rektora za nastavu, studente i pravna pitanja SUM-a Vesna Kazazić kazala je kako tradicionalna smotra ima za cilj pomoći maturantima u donošenju važne odluke, u odbiru studija koji žele upisati.

 "Od ove godine budućim studentima nudimo informacije o Sveučilištu i putem društvenih mreža, ali i putem mobilne aplikacije. Nadam se kako će maturanti izabrati Sveučilište u Mostaru, kao akreditirano Sveučilište, za mjesto gdje će nastaviti svoje obrazovanje", istaknula je Kazazić.

 Na smotri su se učenicima završnih razreda srednjih škola i svim zainteresiranima predstavili Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet, Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor, priopćio je Ured za odnose s javnošću SUM-a.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U Kiseljaku održano federalno prvenstvo u spining ribolovu

Otvorena manifestacija 'Božićna priča by Sky Cola' u Kiseljaku

U subotu u Kiseljaku '80 godina od ZAVNOBIH-a'

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana