Servisne informacije     | 20.03.2019. 14:33 |

U većem dijelu BiH sutra razvedravanje

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 20. marta (FENA) - U Bosni i Hercegovini danas je bilo pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u centralnim i istočnim područjima Bosne je zabilježena slaba kiša ili rosulja, a na planinama slab snijeg.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -5, Ivan-sedlo 0, Bugojno i Sarajevo 3, Tuzla 4, Jajce i Zenica 5, Gradačac 7, Bihać, Drvar, Livno i Sanski Most 8, Brčko 9, Mostar 13, Široki Brijeg i Stolac 14, Grude i Neum 15 stepeni.

U Hercegovini, na istoku i jugoistoku Bosne sutra se u jutarnjim satima očekuje pretežno oblačno vrijeme uz postepeno razvedravanje. U ostatku BiH pretežno sunčano. U jutarnjim satima po kotlinama centralne i istočne Bosne sa maglom ili niskim oblacima. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverozapadni, a u Hercegovini umjerena bura. Jutarnje temperature od -3 do 3, na jugu od 4 do 9, a dnevne od 8 do 14, na jugu od 15 do 20 stepeni.

U Sarajevu će jutro biti umjereno do pretežno oblačno, a u ostatku dana pretežno sunčano. Jutarnja temperatura iznosit će oko 0, a dnevna oko 11 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hdirometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

U BiH oblačno, dnevna temperatura od 14 do 20 stepeni

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'