Bosna i Hercegovina

Evropski pokret u BiH čestitao Skaki i Vukoviću uspješnu organizaciju EYOF-a

Saopćenje

SARAJEVO, 6. marta (FENA) - Evropski pokret u Bosni i Hercegovini čestitao je danas gradonačelnicima Grada Sarajeva i Istočnog Sarajeva Abdulahu Skaki i Nenadu Vukoviću uspješno organiziran Evropski omladinski olimpijski festival (EYOF 2019), koji je održan u Sarajevu i Istočnom Sarajevu od 10. do 15. februara.  

- Gradonačelnici gradova Sarajevo i Istočno Sarajevo Abdulah Skaka i Nenad Vuković, kao čelni ljudi gradskih administracija koje predvode, pokazali su da se uz ozbiljan i odgovoran pristup Bosna i Hercegovina može ponositi, radovati ali i nadati još većim budućim sportskim manifestacijama, s obzirom na to da je EYOF 2019 sa ove vremenske distance, već dobio najviše pohvale Europskog olimpijskog komiteta i ostalih sportskih institucija koje su odale priznanje za besprijekornu i odlično organiziranu manifestaciju - navodi se u čestitki. 

Sadržaj dostupan isključivo pretplatnicima FENA servisa. Za više informacija o načinu i uslovima korištenja servisa kontaktirajte marketing@fena.gov.ba.