Ekonomija     | 04.03.2019. 17:01 |

Pokrenut portal za hotelijerstvo i ugostiteljstvo BiH

FENA Saopćenje

MOSTAR, 4. ožujka (FENA) - Kako bi se ugostiteljima i hotelijerima na području BiH na jednom mjestu pružile sve neophodne informacije pokrenuta je web platforma https://hubih.sfera.ba/ koja sadrži online bazu proizvoda i dobavljača oprema za ugostiteljstvo i hotelijerstvo u BiH.

Portal Hubih (Hotelijerstvo&Ugostiteljstvo Bosne i Hercegovine) donosi i vijesti, zanimljivosti, riječi stručnjaka, intervjue te sve aktualnosti iz spomenutih domena kako bi se na adekvatan način informirala javnost, priopćio je pokretač platforme, izdavačka kompanija Sfera d.o.o. Mostar.

Prije pokretanja platforme, kako bi se pomoglo djelatnicima u ugostiteljstvu, hotelijerstvu i turizmu predstavljen je i specijalizirani časopis za ugostiteljstvo, hotelijerstvo i turizam BiH - HUBIH.

S obzirom na odlične reakcije i prijam časopisa, nastala je ideja za pokretanjem web platforme, a sve u cilju boljeg pozicioniranja kompanija koje rade u ovim domenama te olakšavanja pristupa narudžbe i upita potencijalnim kupcima.

Časopis se distribuira besplatno u hotele i restorane na području BiH te je ostvaren odličan kontakt i komunikacija s menadžerima, direktorima i vlasnicima objekata, te u suradnji s njima se kreiraju određene priče, savjeti, ideje i slično.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

FBiH - Nastavljeni pozitivni trendovi u prometu u hotelijerstvu i ugostiteljstvu

U prvom tromjesečju rast prometa u hotelijerstvu i ugostiteljstvu u FBiH od 5,1 posto

FBiH - Porast prometa u hotelijerstvu i ugostiteljstvu za 3,8 posto

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo