Kultura     | 03.03.2019. 11:32 |

Predstavljanje knjiga mostarske spisateljice Marsele Šunjić

FENA Saopćenje

MOSTAR, 3. ožujka (FENA) - U Narodnom pozorištu Mostar u utorak, 5. ožujka, s početkom u 18 sati, bit će predstavljene knjige mostarske autorice Marsele Šunjić "Laku noć, grade", i "Puno pozdrava s Mjeseca".

Promotori knjiga su Bogić Bogičević, Hadžem Hajdarević, Elbisa Ustamujić, Dragan Marjanović i Goran Karanović, a glazbenom dijelu nastupit će Hanka Paldum, Mustafa Šantić i solisti opere Narodnog pozorišta u Sarajevu Melisa Hajrulahović Tomić i Jasmin Bašić.

Marsela Šunjić rođena je 1963. godine u Ljubljani. Njeni roditelji, mama Vesna, popularna modna kreatorica osamdesetih, i tata Zdravko, bivši doktor, doveli su je sa 17 dana djedu i baki u Mostar, gdje je provela veći dio svog života.

Za vrijeme studija Ekonomskog fakulteta u Mostaru, gdje je diplomirala 1986. godine, počela je raditi kao freelance novinarka. Iako se školovala za ekonomisticu, Marsela Šunjić oduvijek je željela pisati. Magistrirala je kreativno pisanje na Sarah Lawrence Collegu u New Yorku.

Prvi roman "Laku noć, grade", a poslije i "Puno pozdrava s Mjeseca" oda su njenom Mostaru, onom iz dobrih, ali i priče o zlim ratnim vremenima i opakim ljudima.

U veljači 2009. godine, mnoge je zatekla vijest da je nakon teške bolesti preminula Marsela Šunjić, mostarska spisateljica, novinarka i publicistkinja, koja se bavila i manekenstvom, jer mnogi nisu znali ni da je bolesna.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Obilježena stota godišnjica smrti Alekse Šantića

Narodno pozorište Mostar odustalo od predstave "Oslobođeni Mostar"

„Srce zemlje“ Glorije Lujanović: Intimni zapisi o Lašvanskoj dolini

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta