Magazin     | 01.03.2019. 14:22 |

Nektar OK Fest na Tjentištu bit će centar dobre zabave u magičnoj prirodi

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 1. marta (FENA) - Nektar OK Fest, koji će biti održan 12., 13. i 14. jula na Tjentištu šesti put zaredom, bit će epicentar najbolje zabave, dobrog provoda i druženja u posebnom i magičnom ambijentu čiste prirode kakav se rijetko sreće, posebno u kombinaciji s odličnom muzikom i ostalim festivalskim sadržajima, najavljuje pres-služba Festivala.

I ovog puta publika Nektar OK Festa uživat će u muzici na tri festivalska stagea. Jägermeister main stage ove godine ugostit će "škotske grofove" Franz Ferdinand, jedan od najkvalitetnijih bendova britanske, ali i svjetske muzičke scene.

Publika će biti u prilici da uživa u njihovom nastupu, ali i hitovima s dugo čekanog albuma koji su objavili počektom prošle godine "Always Ascending".

Osim škotskog indie-rock sastava, za odličnu trodnevnu zabavu na Jägermeister main stageu pobrinut će se miljenici regionalne publike Dubioza kolektiv, kao i ostali sjajni izvođači iz regiona, od kojih će neki nastupiti prvi put: Goblini, Nele Karajlić, Brkovi, Edo Maajka, Partibrejkers, Pips, Chips & Videoclips, Helem nejse.

Za dnevni program pod obroncima planinskih masiva Nacionalnog parka "Sutjeska" zaduženi su: Let 3, Bjesovi, Vojko Vrućina, Đorđe Miljenović, Iskaz, M.O.R.T.

Najavljeno je još učesnika, dobre muzike i zabave na OK summer stageu, ali i na after partiju u OK kampu.

Program Nektar OK Festa nudi sadržaje i za ljubitelje avanture, koji će uživati u raftingu rijekom Tarom kroz najdublji evropski kanjon, u planinarskim šetnjama kroz Nacionalni park i jednu od posljednjih očuvanih prašuma u Evropi - Perućicu te u posjeti Trnovačkom jezeru.

Paketi ponude za boravak na Nektar OK Festu dostupni su na zvaničnoj stranici festivala: www.okfest.net.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

DEI - Prezentiranje projekata prvog poziva Interreg programa za dunavsku regiju 2021-2027.

U Sarajevu 16. aprila Godišnji regionalni forum za analizu trendova prijetnji i rizika od oružja

Vijeće ministara BiH danas o Strategiji integriranog upravljanja granicom

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana