Bosna i Hercegovina     | 22.02.2019. 13:50 |

Vlada HBŽ-a usvojila odgovore na dodatna pitanja iz Upitnika EK

FENA Saopćenje

LIVNO, 22. veljače (FENA) - Vlada Hercegbosanske županije (HBŽ) na sjednici u petak u Livnu donijela je Odluku o usvajanju odgovora na dodatna pitanja iz Upitnika Europske komisije (EK).

 Tom Odlukom usvajaju se odgovori na dodatna pitanja te njihov prijevod na engleski jezik iz Upitnika EK koji su usuglašeni i tehnički finalizirani kroz tijela sustava koordinacije procesa europskih integracija BiH u Europsku uniju, izvijestili su iz Službe za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a.

 Tijekom sjednice donesena je Odluka o izmjeni i dopuni odluke o listi lijekova koji se mogu propisivati i izdavati na teret sredstava obveznog zdravstvenog osiguranja HBŽ-a (pozitivna lista lijekova).

 Vlada je donijela i Odluku o odobravanju raspisivanja javnog natječaja za izbor članova Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje HBŽ-a.

 Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih u ime Vlade provest će postupak izbora članova Upravnog vijeća putem javnog natječaja sukladno utvrđenim kriterijima.

 Donesena je i Odluka o izboru objekata za implementaciju mjera energetske efikasnosti u okviru projekta Svjetske banke "Energetska efikasnost u BiH" za Federaciju BiH za 2019. godinu s listom objekata rangiranih po prioritetima - Osnovna škola "Drvar" u Drvaru.

Vlada je donijela i Rješenje o isplati naknada popisnim povjerenstvima korisnika Proračuna.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Vlada FBiH donijela zaključak o usvajanju Strategije razvoja male privrede FBiH 2022-2027.

Vlada BPK odobrila sredstva za subvencioniranje ogrijeva penzionerima

Sjednica Vlade FBiH danas u Sarajevu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo