Regija     | 20.02.2019. 14:59 |

Policijske službenice iz BiH u Budvi na Svjetskoj konferenciji o sigurnosti

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 20. veljače (FENA) - Policijske službenice iz agencija za provođenje zakona u BiH, predstavnice Udruge "Mreža policijskih službenica", prisustvuju Svjetskoj konferenciji žena u sektoru sigurnosti koja je u srijedu otvorena u Budvi, u Crnoj Gori i koja je okupila izaslanstva iz 19 zemalja.

 Konferenciju je svečano otvorio direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović, a prisutnima su se obratili brojni visoki dužnosnici Crne Gore, kao i OESS-a, NATO-a, DCAF-a, Veleposlanstva SAD-a, koji su poželjeli dobrodošlicu izaslanstvima iz 19 zemalja i ukazali na višestruki značaj same konferencije.

 Tema konferencije je "Kako promovirati posao u sektoru sigurnosti i zainteresirati više žena za njegovo obavljanje i kako profesionalno osnažiti žene za napredovanje u službi", a izaslanstvo BiH prezentiralo je aktivnosti koje BiH poduzimanja na tom polju.

 Konferencija se održava u organizaciji Internacionalne policijske asocijacije - Sekcija Crna Gora, Sindikata Uprave policije Crne Gore i Udruge policijskih službenica Crne Gore, te predstavlja izuzetnu priliku za dodatno umrežavanja žena u sektoru sigurnosti iz cijelog svijeta, što je jedan od ciljeva Udruge Mreža policijskih službenica.

 Sudjelovanje policijskih službenica iz BiH na konferenciji podržao je UNDP BiH, priopćeno je iz Udruge "Mreža policijskih službenica".            

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Kurti: Četvorica policajca puštena na slobodu, Janković u pritvoru u Srbiji

Osmani: Petorica kosovskih policajaca i dalje su taoci u Srbiji

PUZ: Pritvoren 27-godišnjak s 300.000 tableta iz kojih se može dobiti droga

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'