Regija     | 17.02.2019. 11:14 |

Hrvatska: Uhićena 45-godišnja žena nakon pronalaska mrtvog tijela u zamrzivaču

FENA Agencije

ČAKOVEC, 17. veljače (FENA) - Nakon pronalaska mrtvog tijela za sada nepoznate osobe u subotu u kući u međimurskom naselju Palovec, jedna je žena uhićena, potvrdio je u nedjelju medijima glasnogovornik Policijske uprave međimurske Nenad Risek.

"Kako postoje sumnje da je u zamrzivaču u obiteljskoj kući pronađeno tijelo ženske osobe rođene 1977. čiji je nestanak prijavljen 16. kolovoza 2005. godine te sumnje da je počinjeno kazneno djelo ubojstva, u subotu, 16. veljače, u večernjim satima je uhićena 45-godišnjakinja sa šireg područja Općine Mala Subotica", izjavio je glasnogovornik međimurske policije.

Dodao je da su za sada to sve službene informacije jer su u tijeku daljnja kriminalistička istraživanja, javlja Hina. 

Međimurska policija u subotu je zaprimila dojavu iz Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije o pronalasku leša nepoznate osobe u obiteljskoj kući u Palovcu, u Novoj ulici. Očevid je u suradnji s policijom provela zamjenica županijske državne odvjetnice.

Mediji su povezali slučaj s nestankom Jasmine Dominić, rođene 1977. godine, koja je živjela na toj adresi, a nestala je, navodno, u Zagrebu. Neslužbeno se doznaje da je da je u vrijeme nestanka Jasmina živjela u kući s nekoliko godina starijom sestrom, a roditelji su radili u inozemstvu. Iako joj se svaki trag gubi 2000. godine, njezin je nestanak službeno prijavljen tek 2005. godine.

Policija je u subotu dvije osobe odvela na ispitivanje, a potom je 45-godišnja ženska osoba i uhićena. Policija ne navodi o kome je riječ, a neslužbeno se doznaje da se radi o sestri nestale Jasmine Dominić.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Srbija uputila Hrvatskoj prosvjed zbog zabrane ministru da posjeti Jasenovac

Milanović: Berlinova politika prema BiH protivna hrvatskim interesima

Hrvatska: Ponedjeljak je zadnji dan promidžbe za parlamentarne izbore

Promo

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!