Servisne informacije     | 13.02.2019. 13:44 |

U BiH sutra oblačno, moguć slab snijeg

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 13. februara (FENA) - U Bosni će sutra biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti očekuje se u sjevernim područjima, a ponegdje u centalnim dijelovima i sa slabim snijegom. U Hercegovini će biti malo do umjereno oblačno.

Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini umjerena na momente i pojačana bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2, na jugu zemlje do 4, a najviša dnevna uglavnom između 2 i 7, na jugu zemlje od 9 do 12 stepeni.

U Sarajevu sutra će biti pretežno oblačno vrijeme, uz mogućnost provijavanja slabog snijega. Jutarnja temperatura oko -1, a najviša dnevna oko 5 stepeni.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica -13 stepeni, Ivan-sedlo -4, Sarajevo 0, Livno i Srebrenica 1, Bugojno i Drvar 3, Jajce i Tuzla 4, Gradačac, Zenica i Zvornik 5, Bihać, Bijeljina, Brčko, Sanski Most i Trebinje 6, Banja Luka, Prijedor i Široki Brijeg 7, Grude, Mostar, Neum i Stolac 8, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

U BiH oblačno, dnevna temperatura od 14 do 20 stepeni

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'