Stranačke aktivnosti     | 12.02.2019. 11:56 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović posjetio je danas župu Rođenja Blažene Djevice Marije Katedralu u Trebinju, te je o stanju u župi, razgovarao sa don Ivom Šutalom, katedralnim župnikom i biskupskim vikarom za Trebinjsku biskupiju.

Župnik Šutalo upoznao je predsjednika Čovića sa stanjem u župi i planiranim projektima te se kratko osvrnuo na povijest utemeljenja župe.

Predsjednik Čović izrazio je spremnost za potporu iskazanim projektima koji će pridonijeti ugodnijem boravku župljana na trebinjskom području.

Prilikom susreta, obišli su i katedralu Rođenja Blažene Djevice Marije, gdje im se pridružio i don Ante Luburić, župnik Uznesenja Blažene Djevice Marije, Nevesinje.

Don Ante Luburić prezentirao je stanje u župi Nevesinje kojoj pripadaju općine Nevesinje, Kalinovik, Foča, Čajniče, dio Goražda – Istočno Goražde, dio Gacka, pa i dio konjičke općine.

Ured za informiranje HDZ-a BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost NiP-a Mostar

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta