Sport     | 12.02.2019. 12:30 |

EYOF - Ceremonija dodjele medalja od 19.30 sati na Medal plazi

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 12. februara (FENA) - Nakon grandioznog otvaranja Evropskog omladinskog olimpijskog festivala (EYOF) na stadionu "Asim Ferhatović Hase" u nedjelju, od ponedjeljka do petka i zatvaranja manifestacije se održavaju različiti programi i zabave za sve generacije.

Najatraktivniji program je svakako onaj oficijelne dodjele olimpijskih medalja koja se dešava u Olimpijskom selu, na Medal Plazi na Ilidži.

Scena Medal Plaze je postavljena na Termalnoj Rivijeri, u neposrednoj blizini Hotela Hills, koji će ovih dana biti dom olimpijki i olimpijaca iz 46 zemalja.

Program na Medal Plazi počinje u 18.30 sati, a oficijelna svečana dodjela medalja će početi tačno u 19.30 sati. 

Na platou Skenderije u centru grada program počinje već u 17 sati, i to pažljivo za ovu priliku pripremljenim nastupima sarajevskih osnovaca i srednjoškolaca, a na velikom ekranu linkom uživo posjetioci na Skenderiji će moći pratiti i dodjelu medalja na Medal Plazi. 

Na lokaciji Istočnog Novog Sarajeva, tačnije na platou ispred tržnog centra Bingo se također održava bogati revijalni program, uz neizostavno praćenje ceremonije dodjele nagrada najuspješnijim sportistima i sportistkinjama dana, saopćeno je iz EYOF-a.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Rađo: Dobili smo potvrdu od EOC-a da je EYOF najbolje organiziran do sada

Volonteri EYOF-a: Naši roditelji imali su Olimpijadu, a mi EYOF

Slabi plasmani bh. predstavnika na EYOF-u

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo