Sport     | 07.02.2019. 15:19 |

U nedjelju memorijalni rukometni turnir u Grudama

FENA Ivan Crnjac

GRUDE, 7. veljače (FENA) - HŽRK Grude u nedjelju, 10. veljače, organizira prvi memorijalni turnir u znak sjećanja na Željka Mikulića i Zorana Ticu, koji su ostavili neizbrisivi trag u grudskom sportu, posebice u radu i razvoju HŽRK Grude.

Uz domaće rukometašice nastupit će zagrebačka Trešnjevka, ŽRK Devetka iz Podgorice i HRK Katarina iz Mostar, a turnir je humanitarnog karaktera.

HŽRK Grude zajedno s Crvenim križom općine Grude pokrenuo je humanitarnu akciju "Pomozimo Petri", a sav prihod od memorijalnog turnira namijenjen je toj humanitarnoj akciji.

Mlada djevojka Petra Tolić boluje od cerebralne paralize i cilj je prikupiti dovoljno sredstava za prilagođavanje životnog prostora njezinom zdravstvenom stanju.

Gledatelji mogu kupnjom ulaznica dati svoj doprinos humanitarnoj akciji, a moguće je sudjelovati i uplatom na Petrin tekući račun broj 3381402184387428, partija broj 40366894000, kod UniCredit banke.

Također, otvoren je i humanitarni broj telefona 092/890-877 čijim pozivom donirate 2 konvertibilne marke.

Što se tiče rukometnog aspekta turnira direktor HŽRK Grude Zoran Trlin kazao je kako se radi o iznimno kvalitetnom i jakom turniru.

- Radi se o četiri kluba iz tri države koji su među najjačima u svojim državama i možemo očekivati visoku razinu rukometa. Nadam se da ćemo odigrati dobro i da će HŽRK Grude nastaviti s nizanjem odličnih rezultata - rekao je Trlin.

Polufinalne utakmice na rasporedu su od 11 i 12:15 sati, utakmica za treće mjesto je u 13:30, a finale u 14:45 sati.

Za bh. prvakinje turnir je i odlična provjera pred nastavak domaćeg prvenstva, koje starta vikend nakon memorijalnog turnira, 16. i 17. veljače.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Bašić objavio spisak rukometašica za susrete s Rumunijom i Hrvatskom

Žrijeb kvalifikacijskih grupa za rukometno EP 21. marta, BiH u trećem "šeširu"

Mirsad Terzić oprostio se od dresa reprezentacije

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo