Stranačke aktivnosti     | 23.01.2019. 17:35 |

Saopćenje za javnost Naše stranke

FENA Saopćenje

Naša stranka: Laži o protivljenju Naše stranke NATO putu su alibi za koaliciju sa HDZ, SDA i SNSD-om

Fabrikovane vijesti da se Naša stranka protivi NATO putu još jedan su dokaz manipulacija i pritisaka zbog jednoglase odluke Predsjedništva Naše stranke da nećemo ići u koaliciju s HDZ-om, SDA-om i SNSD-om. Naša stranka je iskazala svoju opredijeljenost za NATO put u svim svojim strateškim dokumentima i to potvrdila u medijskim nastupima. Podsjećamo da je Naša stranka u Parlamentu BiH zauzela stav da neće podržati mandatara koji ne priznaje NATO put BiH.

Oni koji plasiraju lažnu informaciju o opredijeljenosti Naše stranke za euroatlantske integracije čine to s isključivo jednim ciljem: opravdati saučesništvo s HDZ-om, SDA i SNSD-om u formiranju vlasti.

Ohrabreni jučerašnjom sjednicom predsjedništva SDP-a, očekujemo od našeg trećeg partnera u bh. bloku, Demokratske fronte, da donese istu odluku: da neće ići u koaliciju s nacionalnim strankama.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Naše stranke

Saopćenje za javnost Naše stranke

Saopćenje za javnost Naše stranke

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo