Stranačke aktivnosti     | 23.01.2019. 15:20 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović održao je danas sastanak s predsjednicima Općinskih organizacija i Gradskog odbora HDZ-a BiH u Hercegovačko – neretvanskoj županiji, predstavnici Mladeži, Zajednice žena i Kluba utemeljitelja.

Sastanku su nazočili i načelnici općina te Ljubo Bešlić, gradonačelnik Grada Mostara i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije i  Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije.

Na sastanku se razgovaralo o aktualnoj situaciji u općinama u HNŽ-u te Gradu Mostaru.

Predsjednik Čović upoznao nazočne o održanim razgovorima vezanim za forimiranje vlasti, te izvjestio o aktivnostima i pripremi za zasjedanje VIII. Hrvatskog narodnog sabora.

Predsjednik ŽO HDZ-a BiH HNŽ-a Ljubo Bešlić i predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg nazočne su upoznali o vođenim razgovorima vezanim za uspostavu vlasti u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, s naglaskom da se proces pregovora nastavlja do konačnog dogovora.

Također, razgovarano je i o aktivnostima unutar stranke, gdje je naglašeno što je potrebno poboljšati u svim općinama županije.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

HDZ BiH: Domaći dužnosnici moraju predvoditi političke procese i europske integracije BiH

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo