Magazin     | 10.01.2019. 10:55 |

Nina Badrić za Valentinovo u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 10. siječnja (FENA) - Jedna od najboljih hrvatskih pjevačica – Nina Badrić, obradovat će svoje obožavatelje u Hercegovini velikim koncertom koji sprema za Valentinovo, 14. veljače, u dvorani na Bijelom brijegu u Mostaru, s početkom u 20 sati.

- Već prva najava koncerta na našim društvenim mrežama je izazvala veliki interes za Ninin nastup i očekujemo da će se ponoviti isti uspjeh i ista energija iz 2017. godine, kada je Nina u našoj organizaciji nastupila pred Valentinovo u dvorani Kosača. VIP ulaznice su tada rasprodane za dva dana, dok su i sve ostale planule vrlo brzo - ističu iz agencije PRimera.

Istodobno poručuju svim obožavateljima da na vrijeme kupe svoje ulaznice, koje se, osim u sustavu kupikartu.ba, sada mogu kupiti i na info pultu Mepas Malla u Mostaru.

Ulaznice su dostupne po cijenama 20 maraka-parter stajanje, 25 maraka-parter sjedenje, 25 maraka-tribine i 30 maraka-VIP.

Nina Badrić će na ovom koncertu pod nazivom "Ljubav za ljubav" slaviti ljubav, ali i brojne uspjehe koje je ostvarila u prošloj godini. Njezin singl "Rekao si" mjesecima se nalazi na vrhu nacionalne top liste, dok je na YouTubu u samo nekoliko mjeseci pregledan skoro osam milijuna puta.

Zbog iznimnog radijskog uspjeha pjesme "Mijenja se vrijeme" Hrvatska diskografska udruga je Ninu proglasila pjevačicom godine.

Osim u novim, mostarska publika će uživati i u drugim najvećim hitovima iz Ninine dvadesetogodišnje karijere, poput: ''Čarobno jutro'', ''Dodiri od stakla'', ''Da se opet tebi vratim'', ''Takvi kao ti'', ''Dat će nam Bog'', itd.

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Obilježavanja Svjetskoga dana voda u Federaciji BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo