Najave     | 08.01.2019. 15:32 |

Skupština ZHŽ-a u petak bira izaslanike u Dom naroda FBiH

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 8. siječnja (FENA) - Skupština Zapadnohercegovačke županije na sjednici u petak u Širokom Brijegu razmatrat će izbor izaslanika za Dom naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine.

Zastupnici će na sjednici razmatrati i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Povjerenstva za ustav, poslovnik i zakonodavstvo Skupštine ZHŽ-a i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Odbora za obrazovanje, kulturu, šport, mlade i informiranje Skupštine ZHŽ-a.

Također, na dnevnom redu naći će se i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Odbora za prostorno uređenje, stambeno komunalnu politiku, zaštitu okoliša, poljoprivredu i šumarstvo, Prijedlogu odluke o izmjeni i dopuni Odluke o osnivanju Odbora za pravdu, upravu, ljudska prava, slobode i ravnopravnost spolova, te Prijedlogu odluke o izmjeni i dopuni Odluke o osnivanju Odbora za ekonomsku financijsku politiku i proračun Skupštine ZHŽ-a.

Pored toga, na sjednici će se razmatrati Prijedlog odluke o prestanku mandata i dodjeli mandata zastupnika sljedećih kvalificiranih kandidata i donošenje Odluke o verifikaciji zamjenskih mandata sljedećih kvalificiranih kandidata u županijskog skupštini (Ivo Sesar, Ružica Galić i Stipe Vlašić).

Zastupnici će razmatrati i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o utvrđivanju liste zastupnika po nacionalnoj i stranačkoj pripadnosti u Skupštini ZHŽ-a.

Sjednica Skupštine ZHŽ-a održat će se 11. siječnja u 12 sati, u dvorani za sastanke županijske skupštine u Širokom Brijegu.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Dom narod Parlamenta FBiH usvojio izmjene Zakona o osnovama socijalne zaštite

Počela sjednica Doma naroda Parlamenta Federacije BiH, bira se rukovodstvo FBiH

Danas konstituirajuća sjednica Doma naroda Parlamenta Federacije BiH

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!