Bosna i Hercegovina     | 26.12.2018. 14:06 |

Donatorska večer NK Šujica

FENA Mario Loncar

ŠUJICA, 26. prosinca (FENA) - Nogometni klub Šujica organizira prvu donatorsku večer koja će se održati u petak, 28. prosinca, u Hrvatskom domu Stjepana Radića u Šujici, s početkom u 18 sati.

Kupnjom ulaznice od 50 maraka ili uplatom na račun kluba svi prijatelji nogometnog kluba Šujica na ovaj način mogu pomoći u opstanku i razvoju svih njihovih kategorija.

NK Šujica natječe se u međužupanijskoj ligi Hercegbosanske i Zapadnohercegovačke županije gdje su u zadnje tri sezone osvojili naslov prvaka, a pravo sudjelovanja u veći rang natjecanja, Druga liga FBiH - Skupina Jug, odlučili su ostaviti za neka bolja vremena, kazao je za Fenu predsjednik i trener ovog nogometnog kluba Frano Mijač.

Inače, ovaj klub je jedan od rijetkih na prostoru općine Tomislavgrad koji ne naplaćuje članarinu, gdje osobitu pozornost pridaju mladima i ponosni su na brojku od 55 upisanih članova polaznika omladinske nogometne škole među kojima ima i djevojčica.

"Kad smo jedno vrijeme uveli simboličnu članarinu, na trening nam je dolazilo oko 20 djece, a ukidanjem članarine njihov broj se povećao na čak 55, koliko ih danas pohađa naš omladinski pogon", kazao je Mijač.

Međutim, sve to iziskuje mnogo odricanja, kao i znatna  financijska sredstva pa je ova donatorska večer, kako kaže predsjednik, prigoda da se ukaže i na važnost adekvatne potpore.

Po njegovim riječima, prikupljena sredstva s ovog događaja bit će namijenjena za obnovu klupskih prostorija i nabavku potrebnih rekvizita, a prije četiri mjeseca donacijama vlasnika triju pilana iz Šujice ispred klupskih prostorija izgrađena je i pokrivena terasa.

U zabavnom dijelu programa nastupit će Marko Bošnjak iz Rame, Toni Pavić i Marko Omazić iz Livna te HKUD Sveti Jeronim iz Šujice, DJ Cobra kao i gosti iznenađenja.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Donatorska večer Udruženja Srce za djecu i Rotary Cluba Sarajevo

Danas u Ljubuškom 'Noć Izviđača' , donatorska večer za prvaka BiH

Neum: Održana donatorska večer za Udrugu 'fra Slavko Barbarić'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo