Bosna i Hercegovina     | 24.12.2018. 11:08 |

Božićne čestitke Borjane Krišto i Bariše Čolaka

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 24. prosinca (FENA) - U povodu božićnih blagdana, zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Bariša Čolak i predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto uputili su prigodne čestitke.

"Sa željom da nam ovo božićno ozračje bude nadahnuće i izvor nove nade, te da potakne na praštanje i razumijevanje među svim ljudima i narodima, svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti u Bosni i Hercegovini i svijetu želim sretan i blagoslovljen Božić i božićne blagdane, te sretnu i uspješnu novu 2019. godinu", kazao je Čolak u svojoj čestitki.

"Nadolazeći blagdan Kristova rođenja srca vjernika ispunjava ljubavlju i mirom, unosi radost u naše živote i obnavlja vjeru u bolje sutra. Uz želju da Božić i božićni blagdani obiluju veseljem, međusobnim razumijevanjem i obiteljskom toplinom, svim katolicima u BiH želim čestit i blagoslovljen Božić, a svim ljudima dobre volje sretnu i uspješnu Novu 2019. godinu", stoji u čestitki predsjedateljice Krišto.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

'Mjera mora' predstavlja BiH na svjetskoj pozornici Venecijanskog bijenala (VIDEO)

Krišto čestitala Plenkoviću na izbornoj pobjedi

Krišto i Lajčak o europskom putu BiH i reformskim procesima

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'