Stranačke aktivnosti     | 24.12.2018. 10:50 |

Priopćenje za javnost Mladeži HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Božićna čestitka Mladeži HDZ BiH

U ovo blagdansko vrijeme kada su naše obitelji okupljene u zajedništvu neka Božić donese ljubav i vedrinu u naše živote. Božić budi ono najljepše u nama, potiče nas na solidarnost prema bližnjima, na davanje koje nas obogaćuje duhom, vjerom i optimizmom. Stoga, hrabro i s vjerom u Kristovo rođenje kreiramo svjetliju budućnost za sve nas.

U ozračju najradosnijeg katoličkog blagdana Božića budite humani i podijelite radost sa svojim najbližima, ali i s potrebitima. Božić je vrijeme kada slavimo zajedništvo, ljubav i razumijevanje među ljudima. Neka nam ovaj blagdan bude poticaj da činimo dobro drugima, pridržavajući se temeljnih ljudskih vrijednosti, dajući tako svoj doprinos izgradnji pravednijeg društva.

Stoga neka blagdan Božića uz poruku nade, optimizma i ljubavi u svima nama probudi osjetljivost za potrebe drugih, želju za međusobnim razumijevanjem i praštanjem, za pravdom i mirom.

 Svima vama koji slavite Kristovo rođenje, u ime Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine, svih članova Mladeži i mene osobno želim sretan i blagoslovljen Božić.

 Predsjednik Mladeži HDZ BIH

 Mario Mikulić

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Lendo uputio čestitku povodom 15. aprila, Dana Armije RBiH

Predsjedništvo BiH - Bajramska čestitka Željke Cvijanović

Čović čestitao Ramazanski bajram: Neka ovaj blagdan bude obilježen mirom i blagostanjem

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'