FENA biznis     | 19.12.2018. 11:42 |

Bankarske usluge Sparkasse Bank od sada stalno dostupne i na Ilidži

FENA Saopćenje

24h Zona od sada je dostupna i u okviru poslovnice Ilidža. Bankarske usluge 24 sata dnevno na raspolaganju vlasnicima svih vrsta kartica. Sparkasse Bank dd BiH u sklopu poslovnice Ilidža nudi građanima bankarske usluge 24 sata dnevno.

„Naša 24h Zona nudi mogućnost podizanja gotovine, pologa pazara, konverzije valuta ili predavanja platnih naloga u zemlji uz automatsku ovjeru. Pristup zoni je moguć u bilo koje doba dana ili noći, a za ulazak je potrebno samo provući karticu. Posebna pogodnost 24h Zone je to da je pristup i korištenje bankarskih usluga omogućen vlasnicima svih kartica, bez obzira na vrstu izdavaoca kartice“, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica Segmenta upravljanja s prodajom Sparkasse Bank.

24h Zona putem najsavremenijih multifunkcionalnih uređaja omogućava obavljanje brojnih šalterskih usluga bez čekanja u redu i u vrijeme koje korisnicima najviše odgovara.

Pored nove 24h Zone na Ilidži, na adresi Samira Ćatovića Kobre 2,   klijentima je u centru Sarajeva na raspolaganju i 24h Zona u ulici Ferhadija 23.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Krediti za preduzeća Sparkasse Banke uz garanciju Garantnog fonda Republike

Organizovano umrežavanje austrijskih i bh. turističkih agencija

Osiguranje na dlanu: Kupovina Vienna osiguranja putem Sparkasse SIMPL mBankinga

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!