Bosna i Hercegovina     | 18.12.2018. 15:39 |

Dodijeljene dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskog fakulteta

FENA Saopćenje

MOSTAR, 18. prosinca (FENA) - Na svečanoj sjednici Znanstveno-nastavnog vijeća, najboljim studentima Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru u akademskoj 2017./2018. godini dodijeljene su Dekanove nagrade.

Po prvi puta uručeno je i 11 pohvalnica za izvannastavne aktivnosti studentima koji su pridonijeli ugledu Fakulteta, dok je Dekanovih nagrada dodijeljeno ukupno devet.

Nagrade je uručio dekan Fakulteta Ivica Musić koji je studentima čestitao i poželio sreću u daljnjem obrazovanju i radu.

"Na ove naše studente možemo biti ponosni, njihovi roditelji to sigurno i jesu, ali ovaj Fakultet misli na njih i zahvaljujemo im na tome što jesu, a održavaju ih vrijednosti kao što su trud, marljivost, upornost, zdrava ambicija i želja da postignu nešto veliko, nešto više od prosječnosti", kazao je dekan Musić.

U ime svih dobitnika obratila se Marijana Primorac te zahvalila na dodijeljenoj nagradi.

"Ova nagrada nije konačni cilj nego poticaj i motivacija za daljnji rad i napredak jer uvijek možemo biti bolji", kazala je Primorac.

Osim Marijane Primorac, Dekanovu nagradu dobili su i Jelena Mikulić, Katarina Mikulić, Ana Kežić, Ivan Tadić, Matej Boras, Elma Baručija, Robert Kresić i Mario Maglica.

Dobitnici pohvalnica za izvannastavne aktivnosti su Vladimir Vegar, Veselko Vištica, Matej Marević, Ivan Perić, Mario Zovko, Mihovil Šutalo, Petar Soldo, Valentin Ilić, Ante Tadić, Ivan Džalto i Blago Gašpar.

Inače, pohvalnice za izvannastavne aktivnosti dodjeljuju se za sudjelovanje na međunarodnim natjecanjima, izlaganja na znanstvenim i stručnim skupovima te zapažen uspjeh u umjetničkim i sportskim aktivnostima, priopćeno je s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Dodijeljene dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskoga fakulteta SUM-a

Pitanje nacionalnoga identiteta, kulture, jezika u suvremenomu kontekstu - konferencija

Nadbiskup Luigi Pezzuto u Mostaru će održati predavanje o dijalogu i pomirenju

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta